Gjennoppliv huden med Intraceuticals

Intraceuticals – gjenoppliver – hydrerer – beskytter – plumper.

Intraceuticals er en avslappende ansiktsbehandling som har blitt et must blant de store «it jentene» i Hollywood, backstage på store fashionshows, og før konserter blant popstjerner. Beauty Products har hatt distribusjonen for Intrceuticals i Norge siden 2002 og her brukes behandlingen flittig alene eller i kombinasjon med andre behandlinger utført i klinikk.

Intracuticals er en ansiktsbehandling hvor et spesialserum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk. Behandlingen tilfører huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker cellenes evne til å fornye seg selv. Resultatet er en fyldigere, strammere hud som både ser og oppleves yngre og friskere allerede etter første behandling. Intraceuticals er en avslappende og beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Behandlingen kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, microneedeling eller fruktsyrepeelinger, og gir en helende og plumpende effekt på huden umiddelbart etter utført behandling.

Har du en stor hendelse i nærmeste fremtid og ønsker at huden skal være på sitt absolutt beste? Intraceuticals’ celebrity skincare extraordinaire Lord Gavin McLeod-Valentine anbefaler at du starter med behandlingen seks uker før det store eventet og tar siste behandling dagen før den store dagen. Behandlingen gjør huden svært glatt og glødende og er perfekt for bruder eller før foto. Du kan se mer om innsidetipsene fra Intrceuticals her: How to get skin red carpet ready

Intraceuticals har effektive hjemmeprodukter, designet for å gi maksimal effekt av behandlingene. Produktene balanserer, forbedrer og motvirker dehydrering, aldring, ujevn pigmentering og problem hud. For at kunde skal få de aller beste og langvarige resultater anbefaler vi alltid at kunde går på en kur med hjemmeprodukter og behandling over en periode, avhengig av hudtype, hudtilstand og eventulle problemer.

Så hvordan fungerer hjemmeproduktene?

Hyaluronsyre er hudens naturlige fuktighetsfaktor, og bidrar til å opprettholde fuktnivået i huden. Hyaluronsyre er en naturlig del av huden som holder huden fast og ungdommelig.
Den gjenoppretter hudens naturlige volum,definerer ansiktskonturene og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Dehydrering er en viktig årsak til at fine linjer og rynker blir synlige og at nedbrytningen av naturlig hyaluronsyre starter. Vanlig hyaluronsyre har for store molekyler til å ha noen fuktighetsgivende effekt ned i de dypere hudlagene. Intraceuticals bruker Hyaluronsyre i flere molekylvekter som jobber i flere lag. Dette gjør produktene svært effektive. Intraceuticals har utviklet et eget patentert 3-stegs ”Hyaluronic Layering System” hvor du finner Hyaluronsyre i lav, medium og høy molekylær vekt. De letteste molekylene har en størrelse på 500dk som gjør at de kan penetrere dypt ned i huden. Produktene skal brukes lagvis, og for optimal effekt er det svært viktig at kunden bruker de riktige produktene i riktig rekkefølge.

Boosters

Ønsker du å gi kunden maksimale resultater bør du alltid anbefale en booster i deres hudpleieprogram. Boosterne er fire kraftige, målrettede serum som booster effekten av behandlingen og hjemmeproduktene. Velg mellom, Vitamin C+3, Collagen, Antioxidant eller Vitamin A. Serumene finnes både til salongbehandling og som salgsprodukter.

  • Vitamin C+3 – glatter, styrker og beskytter huden med tre ulike former av C-vitamin. Boosteren passer for en hud med tegn på for tidlig hudaldring, solskader, eller mangel på glød.
  • Collagen – et rikt kollagenfremmende peptideserum som gjenoppretter volum og spenst i huden. Boosteren passer for en slapp hud med mangel på elastisitet og spenst.
  • Antioxidant – revitaliserer en grå, gusten eller stresset hud med kraftige antioksidanter. Passer for en hud som ønsker en finere hudstruktur, en stresset hud med mangel på næring og energi eller mot mørke ringer og hevelse under øyne.
  • Vitamin A – klargjør og forfiner hudstrukturen, reduserer porestørrelsen og glatter ut linjer og rynker. Passer for en grov, solskadet hud eller en aldrende hud med dype rynker. Gir en forfriskning til huden og kan også brukes ved akneutbrudd.

Legg igjen en kommentar