Fantastisk sommerbehandling for huden

Gi huden påfyll av vitaminer i sommer!

Er huden grå og gusten etter en lang vinter? Fortvil ikke, våre hudpleieserier har behandlingene som gir fornyet energi og glød til huden din. I løpet av sommeren utsettes også huden for sol som er med på å øke dannelsen av frie radikaler. (Frie radikaler forårsaket av bla. forurensning og UV-stråler skader arvevevet i huden). Vitamin C er en antioksidant med multifunksjonelle egenskaper som bekjemper frie radikaler og som av flere årsaker gir en fantastisk sommerbehandling til huden:

  • Fremmer reparasjonmekanismer i huden
  • Stimulerer kollagensyntesen og gir en fastere hud
  • Forbedrer og forebygger hyperpigmentering
  • Nøytraliserer frie radikaler og bekjemper fotoaldring
  • Hemmer inflammatoriske prosesser i huden
  • Beskytter mot UVB solskader
  • Gir fornyet glød og energi

 

Våre anbefalte sommerbehandlinger med Vitamin C

pHformula Radiance Boost Treatment
Maksimum konsentrasjon av Vitamin C styrker hudens kollagen og elastin og gir svært gode resultater på ujevn hudtone, hyperpigmentering , linjer og mangel på glød. Behandlingen kan brukes alene eller kombineres med andre penslinger fra pHformula. Super sammen med roller og eller SkinPen. For hjemmebehandling anbefaler vi Meso Resurfacing Kit hvor kunde betaler for Vita C serum og krem og får med roller for hjemmebruk. Kunden ruller med serumet hver 10 dag og bruker det ellers daglig som serum under krem.

 

 

Guinot Age Summum
En manuell behandling som behandler aldringstegn ved å virke hudfornyende, oppstrammende og glødgivende. I pakken følger alt du trenger for å utføre 10 behandlinger som er satt til 50 minutter. En svært avslappende og behagelig behandling for kunde som gir umiddelbare og langvarige resultater. Behandlingen inneholder peeling, oppstrammende massasje og en glødgivende og anti-age maske. For hjemmebehandling anbefaler vi at du bruker Creme Age Summum, en effektiv, anti-age krem med aminosyrer, Cellular Life Complex og Vitamin C.

 

 

Kalahari Vita C Skin treatment
En svært oppstrammende, anti-age behandling rik på naturlig, organisk Vitamin C utvunnet direkte fra den afrikanske Baobab-frukten. Behandlingen gir en boost til kollagen- og elastinproduksjonen som kan sees som en umiddelbar forbedring i hudtone og hudstruktur. Passer for absolutt alle. For hjemmebehandling anbefaler vi booster og krem tilpasset ditt ønske og behov.

Legg igjen en kommentar