Nugg ansiktsmasker

Nugg ansiktsmasker – Nyhet hos Beauty Products

nügg er seks ulike engangs ansiktsmasker i en rik og kremet konsistens. Alle maskene inneholder 93 – 100% naturlige ingredienser og er basert på Aloe Vera, noe som gjør de svært fuktighetsgivende. Maskene er veganvennelige og helt uten konserveringsmiddel, mineralolje, parabener, sulfater, syntetiske dufter eller kunstige farger. Maskene er produsert i USA og siden de ble lansert i 2014 har de vunnet flere priser, som bla. Cosmopolitan Beauty Award, og Allure Best of Beauty Award i 2014, 2015, 2016 og 2017. Innholdet i maskene er 10 ml.

Exfoliating Face Mask
Få ny glød og en mykere hudoverflate med en eksfolierende maske! Melkesyre og jojobaperler gir en effektiv, men skånsom eksfoliering av hudoverflaten, fjerner døde hudceller og etterlater huden myk og glatt med en frisk utstråling.Gir en jevnere, glattere og sunnere hud med ny glød.

Deep Cleansing Clear Skin Face Mask
Gi huden en skikkelig oppkvikker! En frisk maske som renser huden i dybden og fjerner overflødig talg. Inneholder agurkekstrakt som reduserer porer og gir en jevnere hudtone og Aloe Vera juice som virker beroligende og antiinflammatorisk.

Charcoal Detox Face Mask
Gi huden en detox! Charcoal er i vinden som aldri før, og Charcoal Detox Face Mask er en svært rensende maske med kull og kaolin leire som gir huden en detox og trekker ut urenheter. Havremel har en rensende og mild eksfolierende effekt på huden i tillegg til å etterlate den myk, sunn og glødende.

 

Deep Hydration Moisturizing Face Mask
En real tørsteslukker til huden!  En intensiv fuktighetsgivende maske med tefrøolje og spirulina ekstrakt som øker hudens fuktighetsnivå og fjerner tørre partier. Masken har også kraftige antiinflammatoriske egenskaper og gir huden en boost med fornyet glød.

Revitalizing Face Mask
Avkjøl og vekk huden! En svært forfriskende og oppkvikkende maske med peppermynte som stimulerer blodtilførselen i huden for en sunnere hudtone. Linolje, en kraftig antioksidant binder fuktigheten i huden og virker plumpende. Gir en deilig avkjølende følelse på huden som virker beroligende og gir fornyet glød.

Anti-Aging Face Mask
Gi huden et yngre utseende! En foryngende, vitaliserende og oppfriskende maske med hvetekimolje, rik på vitamin E som nærer og fukter huden. Hvit te ekstrakt, en kraftig antioksidant  bekjemper skader fra frie radikaler og gir ny glød.

Tea Tree and Sea Silt Peel Off Mask
Rens huden og tilfør ny energi! En peel off maske som renser, kjøler, roer ned og gir masse energi til huden din! Ved hjelp av Tea tree, alginat, sea silt og leire er denne peel off masken helt perfekt for å detoxe, rense, roe ned og gi masse fukt og næring til huden. Perfekt for tørr hud, kombinert hud, oljete hud, normal hud.

Black Charcoal Peel Off Mask
Rens huden på dypet og gi den en skikkelig detox! En naturlig, veganvennlig peel off mask som gir huden en skikkelig detox, og etterlater den klar, myk og shine free. Den tørker ikke ut huden men fjerner overflødig olje og renser porene. Passer alle hudtyper bortsett fra tørr hud og sensetiv hud. Nøkkelingredienser: Kull, tea tree olje, vitamin C.

 

Få silkemyke lepper med en sukkerskrubb til og fuktighetsgivende leppepomade!

Hydrating Lip Mask
En leppemaske med kokosnøttolje og sheasmør som fukter og nærer. Lakrisrotekstrakt øker blodsirkulasjonen og plumper leppene.

Lip Scrub & Smoother
En fuktighetsgivende og nærende leppeskrubb med sukkerkorn og jojobaperler. Den skrubber bort død og tørr hud på leppene og kokosnøttsmør og jojobaoljer fukter og pleier dem.

Legg igjen en kommentar