pHformula Skinscanner

Få en fullstendig hudanalyse med nye pHformula Skinscanner!

Skanneren er designet for å identifisere hudforstyrrelser og endringer i huden som akne, porestørrelse, fuktighetsnivå, endring i tekstur, fine linjer og rynker, pigmentering og sensitivitet.

Etter en grundig analysen vil programmet anbefale et komplett program med de beste produktene og den mest effektive behandlingen for din kunde. Maskinen er et viktig og banebrytende apparat for deg som pHformula spesialist. Med en hudanalysemaskin er du oppdatert med det nyeste og gir kundene en trygghet.

Skanneren har et lekkert design, har et sammenleggbart skjold for å sikre god belysning og klare bilder med HD-kvalitet. Maskinen kommer med 10 tommers nettbrett med høyoppløsning berøringsskjerm med 64 GB minne. Analysen tar kun 20 sekunder og sparer deg for mye tid under konsultasjonen! Skanneren er enkel å ta i bruk og det er ikke nødvendig å installere noe programvare. Den kan i tillegg kobles til WI-FI nettverk for enkel bildedeling.

Er du interessert, ta kontakt med oss!

Legg igjen en kommentar