Like sikkert som at det blir New York Fashion Week to ganger i året er det sikkert at du også vil finne Ecru New York bak i kulissene. De har vært med på å sette trendene i over 40 år og er en must blant fashonistaene i New York. ECRU New York er en komplett hårpleie og stylingserie som brukes i flere frisørsalonger verden over. ECRU bruker milde kvalitetsingredienser som er hypoallergene og nærende som bla. hydrolysert silke, solsikkeolje, keratin, kamille og algeekstrakt. ECRU tilbyr også en egen mascara og en leppestiftkolleksjon med milde og pleiende ingredienser.

HÅR:

Ren. Delikat. Moderne. Klassisk.  En hårpleieserie med hudpleiende egenskaper. Vi kaller det en KOSMETISK HÅRPLEIESERIE.

Gjør MER med MINDRE. Våre oppgraderte basisprodukter er skreddersydd til dagens bevisste forbruker.

Ulike linjer i hårproduktene:
Signatur – fuktighetsgivende og pleiende hår og stylingprodukter. Accacia Protein – behandlende proteinprodukter for reparasjon av skadet og stresset hår. Curl Perfect – vekker og forfrisker livløse krøller. Texture – skaper volum, hold og tekstur i kort hår.

MAKEUP:

Lekre, myke lepper i trendy farger, og lange, volumiøse vipper med pleiende maskara.

Ecru Velvet Air Lipstick kommer i 10 delikate farger. Leppestiften er fløyelsmyk, legger seg jevnt og gir en intens farge som sitter lenge. En nøye sammensatt blanding av olje og pudder skaper en myk konsistens som er lett å påføre. Leppestiften gir en halvblank finish ved påføring, men drar du en finger lett over leppene
aktiverer du peptider som gir en matt finish.

Skjønnhetsblogger Tone Skipa ELSKER disse leppestiftene og skriver blandt annet:
Konsistensen er virkelig helt spesiell! Den er som fløyel å ta på leppene, og glir veldig lett. Den legger seg der du faktisk påfører den, og den flyter ikke utover. Den er tettpakket med pigmenter, så selv om du kun tar på et tynt lag så vil den fortsatt være en fullverdig leppestift. Jeg er virkelig imponert!

ARTIKLER OM ECRU: