Sanctuary Spa er en anerkjent hud- og kroppsserie fra England. Historien til Sanctuary Spa startet i 1977 med en herlig søt kjærlighetserklæring i Covent Garden. En forelsket mann bygget et eget spa til sin verdenskjente ballerina kone, hvor hun kunne koble ut og slappe av.

Hudpleieserien har hentet sin inspirasjon fra spaet og er utviklet i samarbeid med hudterapeuter. De første Sanctuary Spa produktene ble lansert i 1988. I dag er kroppsserien en av de største merkevarene innen Boots UK. Produktene ble lansert i Norge i 2014 og selges i utvalgte klinikker og nettbutikker.

Tanken bak Sanctuary Spa er at dette er mer enn kun skjønnhetsprodukter. De er utviklet for å gjenopplive og virke forfriskende på hud og sjel. Sanctuary Spa er produkter som skal gi deg følelsen av spa og velvære hjemme.

Being by Sanctuary Spa

I 2017 lanserte Sanctuary Spa en egen rimeligere ungdomsserie med gøyale produkter med fruktige dufter. Produktene er friske og sprudlende og kommer i fem ulike duftlinjer:
– Syrlig frisk rosa pomelo (Water Lotus & Pomelo),
– Eksotisk og spicy mango og chili (Chilli Mango & Tonka Bean)
– Tropisk kokos og hibiscus, (Hibiscus & Coconut Watre)
– Fristende og søt karamell, til å spise opp (Salted Caramel & Macadamia)
– Fruktige bær og kjærlighetsfrukt (Cloudberry & Lynchee Blossom)

Her finner du fort en favoritt, og kanskje fler?

Hver duftlinje er en komplett kroppsserie og inneholder: Bubble Bath, Body Wash, BOdy Lotion, Hand Cream, Body Mist og Body Butter. Being by Sanctuary tilbyr i likhet med Sanctuary Spa både helårs- og julegaver i alle prisklasser. Du trenger ikke være forhandler av Sanctuary for å ta inn de populære gavesettene. Kontakt oss for årets gaver.

ARTIKLER OM SANCTUARY SPA: