Innopen tar microneedeling til et nytt nivå

InnoPen er et microneedelingsapparat som gir deg en svært  kollagenstimulerende behandling. Apparatet/pennen brukes til å stramme, løfte og forynge huden, samt til behandling av aknearr og strekkmerker. InnoPen er designet for å stimulere hudens naturlige evne til å reparere seg selv. Ved å skape hundrevis av vertikale kanaler ned i dermis, stimulerer InnoPen dannelsen av kollagen og elastin i huden. Dette gir utrolig fine hudforyngende resultater med liten eller ingen nedetid. Denne lille, brukervennlige enheten kan produsere lignende, om ikke bedre, resultater enn fraksjonell laser uten risiko for hyperpigmentering og andre kjente bivirkninger.

Selve pennen er et medisinsk presisjonsverktøy med en unik, dobbeltfjærbelastet nålpatron (InnoTip) som bruker en automatisert vibrerende, stempellignende bevegelse for å forårsake mikroskader i huden. Pennen lager mikrokanaler som går gjenom hudlagene og sørger for optimal levering og maksimal effekt av serum benyttet i behandling. Behandlingen skaper en mild traume i huden og fremskynder kollagen- og elastinproduksjonen. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart. Behandlingen har minimalt med nedetid og er ikke smertefull.

InnoPen har en patentert engangspatron kalt InnoTip. Patronen er bygget med et innovativt dobbeltbeskyttende system og gir deg en hygienisk og svært kostnadseffektiv behandling.

  • InnoPen micronedling er et ideelt valg for ikke-kirurgisk behandling av ulike hudproblemer/tilstander.
  • InnoPen er verdens mest avanserte og sikre microneedlingenhet.
  • InnoPen er utviklet av en  pioner innen derma-needling-teknologi, Clinical Resolution Laboratory, Inc. (CRL).
  • InnoPen er svært hygienisk og kostnadseffektiv.

INNOPEN MICRONEEDLING

ARTIKLER OM INNOPEN:

Ingen artkler funnet. Artikler vil bli lagt til fortløpende, kom gjerne innom igjen på et senere tidspunkt for å se nye artikler.