NYHETEN MICROGOLD!

Stjernenes favorittbehandling!

Microgold er et nytt genialt produkt for innslusing av produkt og fungerer som et leveringssystem. MicroGold er blant de første i sitt slag med mikrokanalteknologi, som er tynnere enn et menneskehår. Den er designet for smertefri og effektiv levering av hudprodukter. MicroGold er enkel å bruke, mild for kunden, og kan anvendes til det meste. Micro Botox er en ny behandling med MicroGold hvor vi bruker Botox til å behandle f.eks. store porer og fine linjer og rynker. MicroGold er Servitas eget produkt og er selvfølgelig CE-merket. MicroGold består av en beholder og et nålhus med 20 nåler. De supertynne nålene er laget av titan og er belagt med gull. Når nålene presses inn i huden, åpnes beholderen og produktet strømmer ned gjennom kanaler i nålene. MicroGold er et gullbelagt mikrokanalleveringssystem med hardkjernenål som smertefritt leverer tilpassede produkter inn i huden.

 • Du kan:
  • Trekke sammen porer med micro-Botox
  • Få glatt og jevn hud
  • Forbedre overfladiske akne arr
  • Forbedre resultatene av laserbehandlinger med mikroserum som inneholder vekstfaktorer
  • Redusere pigmenter med de riktige produktene
  • Gir en smertefri behandling med minimal risiko for rødhet

Hyaluronsyre – absorberer vann og gir fuktighet i dypet til det behandlede området, noe som gir forbedret fasthet, elastisitet og jevn og jevnere hud. Perfekt til bruk med MicroGold

Botox – brukt i dermis (ikke i muskel) bidrar botox til å trekke sammen porene

Vekstfaktorer – stimulerer huden til å forbedre helingsprosessen etter, for eksempel, laserbehandlinger og bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen.

Reduksjon av uønskede pigmenter – Bruk produkter laget for å forhindre økt melaninproduksjon. Viktig å bruke SPF daglig for å overvinne problemet.

Nålene finnes i lengdene
0,25, 0,6, 1,0 og 1,5 mm.

0,6mm er det nållengden du benytter deg av for micro botox.