Purebeau Permanent makeup

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering som forsterker ansiktstrekk og kan erstatte hverdagsmakeup. Nye metoder gir svært naturlig og myke resultater noe som gjør at flere og flere kunder benytter seg av denne behandlingen.Vi har agentur på Purebeau maskiner og utstyr i Norge og tilbyr kurs. Purebeau tilbyr kurs i permanent makeup; lepper, eyeliner og bryn, samt en komplett Purebeau Terapeut-utdannelsen.

Purebeau Microblading

Microblading er semi-permanent makeup av øyenbryn og gir deg perfekte, velstelte bryn som rammer inn og former ansiktet.
Microblading går ut på å tilføre pigment til huden ved hjelp av et tynt, fint blad med flere små nåler på rekke. Med Microblading bladet risses det inn ett og ett «hår» ca 0,5 mm ned i huden. Denne metoden gjør det svært enkelt å fylle på et bryn som er ujevnt eller fylle hele brynet slik at det blir tykkere, mørkere og fyldigere. Behandlingen gir svært naturlige bryn. Vi har agenturet på Purebeau maskiner og produkter i Norge og vi har klinikker over hele landet som ufører Microblading og Permanent makeup. Du finner disse under forhandlersidene våre. Ønsker du kurs i Microblading ? Kontakt med oss.

Purebeau Fibroblast

Purebeau Fibroblast er en revolusjonerende behandling som fjerner rynker og arr med kun overflateberøring av huden. Behandlingen kan ha tilsvarende effekt på arr og rynker som kosmetiske inngrep, og kan derfor være en god erstatning for de som vil fjerne rynker og stramme opp slapp hud uten kirugi. Behandlingen gir svært god inntjening til klinikk, og er et rimelig og sikkert alternativt for kunden til kirurgi. Fibroblast gir langvarige og svært gode resultater.

Fibroblast er en overflatebehandling av huden med en plasmapenn og plasmablits som lager kontrollert traume i huden til kunden. Behandlingn utføres med egne teknikker for å stramme opp slapp hud og rynker samt skape hudfornyelse. Resultatene kan være tilsvarende plastisk kirurgi for kunden. Behandlingen brukes både til å fjerne rynker, arr og slapp hud, samt at den også gir meget gode resultater på pigmentflekker. Kan brukes både i ansikt og kropp. Purebeau Fibroblast er godkjent utstyr fra Tyskland og er allerede velprøvd og brukt i flere år i resten av Europa, behandlingen kom til Norge høsten 2017.

Vi distribuerer og selger Purebeau maskiner og utstyr til kosmetiske sykepleiere, leger og etablerte hudpleiere med erfaring i dermatologi. For å få kjøpe og jobbe med maskinen må du sertifiseres med kurs holdt hos Beauty Products AS

 • Hva er Purebeau Fibroblast plasmapenn:

  • Innovativ behandling innen estetisk medisin
  • Alternativ til kirurgi på rynker, slapp hud, arr og flekker
  • Umiddelbare resultater. Kan brukes i hele ansiktet og hals
  • Behandlingen leverer kontrollert varme til huden uten å skape sår
  • Minimalt med smerter og nedetid på huden
  • Kunden kan umiddelbart gjenoppta regelmessige aktiviteter
  • Lave kostnader sammenlignet med kirurgi
  • Langvarige resultater
  • Plasma teknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.
 • Hvilke områder brukes Purebeau Fibroblast på:

  • Oppstramming av huden på øvre og nedre øyelokk.
  • Oppstramming og fjerning av linjer  langs kjeveline, overleppe, under øyne og rundt munnen
  • Strekkmerker, arr,  vorter, utvekster, pigment og tatoveringer

ARTIKLER OM PUREBEAU:

Ingen artkler funnet. Artikler vil bli lagt til fortløpende, kom gjerne innom igjen på et senere tidspunkt for å se nye artikler.