Cotoneve er og har vært den ledende aktøren i markedet for bomullsbaserte produkter for personlig pleie i Europa i over 30 år. Cotoneve er kvalitetsprodukter til ekstremt konkurransedyktige priser og tilbyr pads, bomullspinner og svamper i ulike størrelser og materiale. All bomull brukt i produktene er fra økologisk landbruk og har GOTS sertifikat som bekrefter den biologiske opprinnelsen til bomullen. Bomullspadsene er dermatologisk testet, biologisk nedbrytbare og bleket med oksygen med hensyn til miljø og forbrukers helse.

Se prisliste og sortiment ved å logge inn på min side med ditt kundenummer. Se mer info og utvalgtsortiment her: Cotoneve

BOMULL:

Cotoneve bomullspads er laget av ekstra myk bomull med volumfibre som gjør de svært myke og svært absorberende. All bomull brukt i padsene er fra økologisk landbruk og har  ‘GOTS sertifikat som bekrefter den biologiske opprinnelsen til bomullen. Padsene er dermatologisk testet, biologisk nedbrytbare og bleket med oksygen med hensyn til miljø og forbrukers helse.

Vi har flere ulike typer bomullspads fra Cotoneve. Nå får du også bomull med aloe vera,  rose og vitamin c.

Se prisliste ved å logge inn på min side med ditt kundenummer.

Mer info om Cotoneve: http://cotoneve.it/en/

Q-TIPS:

Cotoneve har et bredt utvalg av q-tips som er ideelle for bruk i klikken uansett formål. Alle q-tipsene fra Cotoneve er laget av 100% ren, økologisk bomull, de er mikrobiologisk kontrollerte, biologisk nedbrytbare og de er tilgjengelige i forskjellige formater og former.

Du finner prislisten til Cotoneve ved å logge inn på minside med ditt kundenummer.

Mer produktinfo: http://cotoneve.it/en/

SVAMPER:

Cotoneve svamper

Cotoneve har et bredt utvalg av ulike svamper i ulike former og teksturer for rengjøring av ansikt og kropp, samt rask og effektiv fjerning av sminke.  Du kan bruke svampene i behandling, men også selge de til dine kunder.

Se Cotoneve prisliste ved å logge inn med ditt kundenummer under min side.

Mer produktinfo: http://cotoneve.it/

ARTIKLER OM COTONEVE:

Ingen artkler funnet. Artikler vil bli lagt til fortløpende, kom gjerne innom igjen på et senere tidspunkt for å se nye artikler.