Intracuticals er en ansiktsbehandling hvor et spesialserum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk. Behandlingen tilfører huden nødvendige
antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker celle nes evne til å fornye seg selv. Resultatet er en fyldigere, strammere hud som ser yngre og friskere ut.

Intraceuticals er en mild, avslappende og  beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Det er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, microneedeling eller fruktsyre-peelinger. Behandlingen selges ofte som en anti-agekur, og er også veldig populær bland kjendiser og bruder. Allerede etter en behandling kan du se at huden er ”plumpet”, hudstrukturen er jevnere og glattere, porene er
mindre og fuktighetslagerene er fylt opp.

Intraceuticals har effektive hudpleieprodukter designet for å gi maksimal effekt av behandlingene og for å balansere, forbedre og motvirke dehydrering, aldring, pigmentering og problem hud. Det er viktig at kunden bruker riktige hjemmeprodukter som skal foreskrives av terapeuten for et optimalt resultat og maksimal effekt.

 

BEHANDLINGER:

En Intraceuticals Rejuvenating infusjon kan kun utføres av en terapeut som er kurset i dette. Hjemmeprodukter anbefales for å få maksimal effekt av behandlingen. Intraceuticals bruker naturlige, hypoallergeniske produkter for å nøytralisere skadelige frie radikaler og for å sluse inne sine unike formler. Antioksidanter og vitaminer blir fraktet ned i huden og gir økt cellefornyelse og regenerering av huden.

En Rejuvenation infusjon er mild, avslappende og beroligende behandling og passer for alle hudtyper. Behandlingen er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel SkinPen, penslinger og hudsliping. Allerede etter en behandling kan du se en forbedring i hudtone og hudstruktur, hvor tørrhetslinjer og rynker plumpes og fylles. Alle vitaminene, antioksidantene og de fuktighetsgivende ingrediensene gir en merkbart synlig glød og vitalitet.

Det finnes flere forskjellige behandlingserumer som kan brukes alene eller kombineres etter kundens behov.

  • Atoxelene – Strammer, løfter og glatter ut, definerer og fremhever konturer og lepper.

  • Opulence – Svært beroligende, fuktighetsgivende, reduserer rødhet, ujevn hudtone og pigmentering og gir en klarere hudtone som ser friskere ut.

  • Rejuvenating – Reduserer fine linjer og rynker og gir en dramatisk forskjell i fuktighetsbalansen. Super for en tørr vinterhud.

Du kan lese mer om de ulike produktene her:

ARTIKLER OM INTRACEUTICALS: