Lett å velge, lett å bruke og lett å forstå

Mii Cosmetics er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra klinikker, spa og utsalgsteder og deres kunders behov. Mii ønsket å utvikle et variert sortiment som nådde ut til alle kunder. Det var viktig at produktene var  snille med huden og kunne brukes etter ansiktsbehandlinger og også for de med en sensitiv hud.

Produktene i Mii inneholder mineraler og edelstener som ametyst, rubin, tourmalin og quartz som gir en nydelig glød, og en luksuriøs følelse, samt andre pleiende ingredienser som jojoba, sjøgressekstrakt, kamille, vitaminer, granateple med flere. Mii har en egen mineralsk makeup linje, med foundation, pudder, skygger og rouge.

Hvert eneste Mii produkt har sin perfekte match med spesial designet makeuputstyr og børster som er lett å bruke og virkelig henter frem produktenes sanne potensial.  Med Mii får du muligheten til å skape en look som er unik og komplett for deg. Enten det er en daglook, en dramatisk smokey eyes look eller brudemakeup du er på jakt etter. Den fantastiske makeupen har et bredt spekter av nydelig farger, tilpasset de fleste hudtyper og hudtoner.

Mii Cosmetics er «up to date» innen formularer, ingredienser og teknologi og ble lansert av Gerrard International i Storbritannia i 2011. Gerrard Internationals ekspertteam jobber stadig med å utvikle Mii og tilbakemeldinger fra kunder og salonger er en drivende faktor bak utviklingen av Mii. Serien lanserer også fire sesonglooks/one shots i året, og følger trender i de ulike sesongene.

Merket finnes nå over 600 salonger, klinikker og spa bare i Storbritannia alene og har utvidet horisonten til mange andre land i Europa og Australia. Mii Cosmetics har vært i Norge hos Beauty Products siden tidlig 2015 og selges i hudpleieklinikker og frisørsalonger over hele landet. Ønsker du mer info om produktene eller kurs kan du se vår kurskalender eller kontakte vår kundeservice.

Dette er Mii:

 • Utviklet etter feedback fra makeupartister, frisører og hudterapeuter
 • Profesjonell makeup som er lett å forstå
 • «Easy to choose, easy to use, easy to understand»
 • Et makeupmerke du kan stole på
 • Jordnær, men ikke kjedelig
 • Fremhever den ekte skjønnheten i mennesker
 • Lekker og leken forpakning
 • Høy kvalitet
 • Makeupartistenes favoritt
 • Basert på mineraler
 • Egen 100 % ren minerallinje
 • Stor bredde
 • Hudvennelige ingredienser
 • Denne makeupserien er laget til akkurat deg!

PRODUKTER:

Mii Cosmetics gir deg et bredt og komplett sortiment. Produktene er av høy kvalitet og har en lekker og leken forpakning. Mii Cosmetics er en hudvennlig makeupserie som fremhever din naturlige skjønnhet samtidig som huden blir ivaretatt.

Mange opplever gjerne at det kan  være vanskelig å finne den perfekte konsistens og farge i en foundation. Mii Cosmetics er ekspert på foundation og gir deg hele seks ulike foundationlinjer med mellom 3 – 8 ulike fargenyanser i hver linje. Alt fra pleiende BB-creams, til lette konsistenser som gir en halv blank finish, en matt finish, til fulldekkende foundation og selvsagt mineral foundation. De ulike produktene har selvsagt tilhørende verktøy i forma av koster med ulike fibre som gir deg en perfekt finish uansett hvilken foundation du går for.

Mii har alt du trenger innen primer, prepp og finish. Et kjempe stort utvalg av øyenskygger, både pudder og caryon. Blush, bronzer og highlight. En egen brynsserie både profesjonell og til salgs og selvsagt et stort utvalg av leppestifter, matte, blanke, glossy, liplinere og tre ulike mascara som dekker alle behov.

Les mer om Mii Cosmetics ved å trykke på brosjyren under eller se mer på de Mii Cosmetics sin offisielle hjemmeside her:

ARTIKLER OM MII COSMETICS: