En egen serie, spesifikt tilpasset leger,
medispa og kosmetisk medisinske klinikker

pHformula er en serie innovative, hudforbedrende produkter utviklet av et spansk forskerteam bestående av både leger og farmasøyter med bred kompetanse på dermatologi, ingrediensteknologi og produktutvikling. Grunnlegger av pHformula er Dr. Fernando Bouffard.

pHformula et kraftfullt verktøy for å arbeide med ulike hudtilstander og hudproblematikk som dekker områdene: solskadet og aldrende hud, akne, hyperpigmentering og rosacea. Unikt for pHformula MD samenliknet med pHformula er en egen TCA Touch 30% og pensliner opptil level 3. Serien er fullverdig for klinikk og innholder oppfølgingsprodukter for hjemmebruk for kunde.

Dr. Fernando Bouffard gjorde noen unike oppdagelser som førte til et stort fremskritt for behandling av huden. pHformula er resultatet og har gitt oss TCA behandlinger i ulike grader uten nedetid, med flere fordeler:

– Minimum nedetid
– Ingen erythem
– Passer for alle hudtyper
– Unikt tilpasset ulike tilstander

Teknologien bak pHformula er knyttet til bruk av syrer, peptider og andre aktive virkestoffer satt i sammenheng med polarisert vannteknologi og et banebrytende leveringsystem.

Med et helt nytt leveringssystem, PH-DVC™ complex, oppnår vi med pHformula maksimal cellestimulering med minimal irritasjon. Huden regenereres raskt på en skånsom måte, produktene er selvnøytraliserende, og du unngår store hudirritasjoner og traumer i etterkant av en behandling.

Hva er kontrollert kjemisk resurfacing:

-pHformula bruker ingen baser og sikrer derfor maksimal protonlevering som igjen sørger for maksimal cellestimulering.

-Med det nye leveringssystemet kan større syrer virke dypere ned i huden samtidig som de gir en kånsom resurfacing på hudoverflaten.

-For å oppnå optimale resultater er det helt nødvendig med riktige hjemmeprodukter.

-Phformula MD og TCA touch tilbyr hjemmeprodukter som forbereder huden i forkant av behandlingene, og øker helingsevnen etter behandling.

-Hjemmeproduktene er delt inn i hudtilstandene AGE, AC (akne) og MELA og CR.

PRODUKTENE:

pHformula MD hjemmeprodukter forbereder huden i forkant av behandling og pleier og behandler huden i etterkant av behandling. Produktene hjelper kunden å oppnå ønsket resultat, og riktige hjemmeprodukter er alfa omega når det kommer til å oppnå optimale resultater. pHformula MD er en komplett hudpeleiserie til hjemmebruk med renseprodukter, aktive, recovery og kremer. Produktene kan kombineres med produtene fra pHformula. Produktene er syrebasert og inneholder ingredienser som Lactobionic acid, Retinol, Pyruvic acid, Mandelic acid, Salicylic acid, Niacinamid med fler, og bruker pHformula sitt patenterte leveringssystem, PH-DVC™.

ARTIKLER OM PHFORMULA MD: