Selvbruningsserie for kropp og ansikt fra Mii Cosmetics

Produktene inneholder marinealger og nærende ingredienser fra ulike planter som fukter og virker mykgjørende på huden. En fuktet hud gir et bedre og jevnere selvbruningsresultat og fargen sitter bedre. Hele serien inneholder kun naturlige, rene ingredienser og lukter ikke selvbruning.

PRODUKTENE:

Produktene i Kissed by Mii gir deg en en nydelig sommerbrun hud hele året. Alle produktene inneholder 100% økologisk DHA, (fra sukkerbeter) nærende marinealger og botaniske ingredienser (rød, og grønn tang, sjø lavendel og inula blomst).. Produktene har en mild, frisk duft og gir deg en silkemyk hud med en sunn, naturlig glød.

Kissed by Mii gir deg tre enkle steg for å oppnå en gyllen og naturlig brunfarge som varer lenge. Prep & Maintain er tre produkter som skrubber, prepper, fukter og nærer huden i forkant, underveis og etter selvbruning. Seriously Smoothing Exfoliator inneholder mikroskopiske skrubbekorn som fjerner død hud og gir deg silkemyk hud i en fei. Kroppsskruubben sørger for at selvbruneren fester seg ordentlig, og hjelper deg å kvitte deg med fargen når den begynner å falme. Kommer også i wipes. Seriously Smoothing Moisturiser fukter huden i forkant og underveis i selvbruningsprosessen slik at fargen sitter godt og holder seg lengst mulig. Produktene inneholder ingredienser som aloe vera, jojobaolje, melonolje og andre fuktighetsgivende ingredienser og stimulerer også kollagenproduksjonen for en strammere, glattere hud.

Enten du foretrekker krem, lotion eller mousse har Kissed by Mii produktet for deg. Selvbruningsproduktene kommer i tre ulike nyanser, light, medium og dark og gir deg et så naturlig resultat som overhodet mulig uten å gi noe oransjeskjær. Serien har også en egen Instant Shimmer Lotion som gir deg «glow on the go» når du har det travelt og kan vaskes av like lett som den smøres på.

Kissed by Mii er en eksklusiv selvbruningsserie som gir det et profesjonell og langvarig farge i tillegg til å pleie og fukte huden med nærende plantekollagen og marinealger. Serien selges kun hos sertifiserte hudklinikker. Vita Exclusive og hos styleby.no. Ønsker du å bli forhandler? Vi holder kurs i spraytan og produkter ved startpakke, kontakt oss gjerne for mer info. Les mer om serien her: Kissedbymii.com

BEHANDLINGER

Oppnå den perfekte brunfarge uten sol i klinikk. Kissed by Mii gir deg en jevn og naturlig brunfarge uten uv-stråler, som varer lenge og hvor du selv kan bestemme hvor mørk farge du ønsker. Kissed by Mii har tre ulike metoder for å gi deg brunfarge, manuell hvor terapeut smører og buffer Bronzing Lotion inn i huden til kunde eller ved manuell spraytan utført med maskin. Det er også mulig å bruke Kissed by Mii Bronzing Mist i spraytankabinett.

Kissed by Mii profesjonelt i klinikk gir deg et naturlig resultat slik det hadde blitt dersom du hadde solet deg på vanlig måte. En guidefarge gir deg en umiddelbar gyllen og glødende farge og etter 4- 8 timer er fargen ferdig utviklet og du kan dusje den av.

Ønsker du en spraytan med Kissed by Mii kan du sjekke våre forhandlerlister og ønsker du som klinikk mer info eller kurs kontakt oss gjerne.

ARTIKLER OM KISSED BY MII: