OM OSS

Beauty Products AS eies og driftes av gründer Hanne Westgaard og ble stiftet i 2004. Beauty Products er grossist og totalleverandør til den norske hudpleiebransjen. Beauty Products AS er et merkevarehus og satser kun på seriøse, gode merker som vi har troen på.  Vi har flere godt etablerte, sterke merkevarer som: Guinot, Darphin, Nimue, pHformula, St Tropez, Kalahari og Mii Cosmetics, Harmony Gelish, Veoli Botanica, PMD Beauty, Sanctuary SPA. Vi ønsker å kunne tilby et variert og bredt utvalg slik at vi når ut til flere kunder i ulike kanaler. Vi tester gjerne ut nye produktserier og vurderer de nøye før de eventuelt får bli en del av vår portefølje.

Vår visjon er å være ledende med det siste av nyheter og innovative skjønnhetsprodukter til det norske hudpleiemarkedet. Som kunde av Beauty Products får du tilgang til nyheter og trender før alle andre. Beauty Products skiller seg ut fordi vi har en stor bredde. Vårt sortiment strekker seg fra alt du trenger fra engangsutstyr, til maskiner og apparater, til det siste innen hudpleiebransjen.

Beauty Products distribuerer både til det profesjonelle hudpleiemarkedet og til utvalgte faghandelkanaler innen skjønnhet og velvære. Vi er stolte av å kunne tilby deg en komplett portefølje med alt du trenger i din klinikk. Som totalkunde av Beauty Products vil du automatisk bli med i vårt bonussystem og vi streber etter å opprettholde en høy kvalitet på alle nivåer fra kompetanse, kampanjer, salg, oppfølging, markedsføring og nyheter. Vi har dedikerte medarbeidere som er engasjerte i det vi driver med og vi jobber kontinuerlig med å imøtekomme behovene hos nåværende og fremtidige kunder.

Beauty Products er en distributør som tilbyr full service i alle ledd, og vårt hovedfokus ligger i kurs og opplæring av autoriserte forhandlere. For oss er det viktig å formidle essensen av hvert enkelt merke og produkt. Dette for å tydeliggjøre kvalitet og overføre nyttig produktkunnskap. Vi har satt oss som mål å nå alle med tilpasset nivå, mengde og innhold på våre kurs. For oss er det viktig at du skal være trygg på våre produkter før du begynner å jobbe med disse. Vi har solid fagkunnskap på vårt fagfelt og vi er lidenskapelig opptatt av å dele våre kunnskap og informasjon med våre kunder. Vi tilbyr deg basic, advanced eller oppdateringskurs i flere av våre produktserier både her hos oss og ute i klinikk. Beauty Products holder til i flotte, lyse lokaler sentralt i Oslo sentrum. Meld deg på kurs under kurssidene våre eller kontakt oss for et uforpliktende møte og kom gjerne innom oss hvis du er i Oslo.

Beauty Products gir deg som kunde en trygghet på at du alltid får:

– Originalprodukter
– Ingredienser godkjent i Norge
– Ferske produkter
– Veiledning av hudterapeuter
– Redusert risiko for feilkjøp

Beauty Products har i dag det norske agenturet for over 30 ulike merkevarer. Vi skreddersyr løsninger som passer for deg og din klinikk. Les mer om våre merkevarer under merker  i hovedmenyen. Og kontakt oss gjerne for mer info.